Reason - Line Mixer 6:2

 

Acesta este un mixer cu 6 canale stereo.

Permite controlul nivelului, panoramării şi a nivelului de efecte aplicate fiecărui semnal din modulele conectate aici.

Fiecare din cele 6 canale are aceleaşi dispozitive de control a semnalului:

 

Fiecare parametru (dipozitiv de control: potenţiometru liniar, potenţiometru circular unipolar sau bipolar, butoane de comutare sau întrerupere etc.) poate fi automatizat.

În cazul în care apăsăm tasta TAB de pe tastatura fizică, Mixerul 6:2 este întors pentru accesul la conectorii din spatele acestuia:

 

De la stânga la dreapta:

Intrarea semnalului de la modulele conectate. Aceasta se face automat, în momentul în care creem un nou modul, acesta va fi conectat la prima intrare stereo disponibilă din Mixer. În cazul în care nu dorim ca să fie automat conectată, în momentul în care creem modulul, ţinem apăsată tasta Shift de pe tastatura fizică.

Intrarea CV pentru panoramarea canalului permite controlul nivelului canalului cu un alt modul care generează diferenţe de semnal (Control Voltage - CV). Această intrare are şi un reglaj al valorii statice de la care porneşte schimbarea nivelului.

Ieşirea pentru efectul auxiliar conectat, trimite semnal din toate canalele către efectul pe care îl putem conecta la mixer.

Intrarea pentru efectul auxiliar conectat, recepţionează semnalul procesat prin efectul pe care îl putem conecta la mixer.

Ieşirea stereo a ansamblului mixer trimite tot ceea ce a fost mixat aici către un alt mixer sau etajele superioare de procesare din Reason.

Acest mixer poate fi folosit şi pentru a combina mai multe module într-un singur instrument(vezi Capitolul Combinator).